Consumul Suzuki Grand Vitara 1.9 Diesel

Când vine vorba de eficiența consumului de combustibil, Suzuki Grand Vitara 1.9 Diesel se remarcă prin datele tehnice și performanțele sale deosebite. Fiabilitatea și economia de combustibil sunt două aspecte esențiale pentru orice șofer, iar acest model oferă un echilibru impresionant între putere și eficiență.

Performanțe și Date Tehnice

Conform datelor tehnice, Suzuki Grand Vitara 1.9 Diesel din anul 2007 demonstrează un consum optim de combustibil, făcându-l o alegere populară în rândul conducătorilor auto care caută un SUV robust și economic. Acest vehicul este echipat cu un motor diesel de 1.9 litri, care furnizează o putere remarcabilă, dar în același timp menține un consum redus de carburant. Cu o transmisie manuală și tracțiune integrală, Grand Vitara este capabil să ofere performanțe impresionante pe diverse tipuri de terenuri, fără a sacrifica economia de combustibil.

Consumul de Combustibil

Atunci când vine vorba de consumul de combustibil, Grand Vitara 1.9 Diesel demonstrează un echilibru excelent între putere și economie. Pe drumurile urbane, acesta oferă un consum mediu de aproximativ X litri la 100 de kilometri, în timp ce pe autostradă, acest consum scade la aproximativ Y litri la 100 de kilometri. Aceste cifre variază în funcție de stilul de condus al șoferului și de condițiile de trafic, dar în general, Grand Vitara se clasează printre cele mai eficiente SUV-uri din categoria sa.

Mediu Urban Autostradă
X litri/100 km Y litri/100 km

Cu date tehnice solide și performanțe impresionante în ceea ce privește consumul de combustibil, Suzuki Grand Vitara 1.9 Diesel din 2007 rămâne o alegere populară pentru cei care caută un SUV fiabil și economic. Indiferent dacă este utilizat în mediul urban aglomerat sau pe autostrăzi lungi și deschise, acest vehicul demonstrează că poate oferi atât putere, cât și economie, fără a compromite performanța sau confortul.

Întrebări frecvente

  • Care sunt caracteristicile distinctive ale Suzuki Grand Vitara 1.9 Diesel?
  • Cât de eficient este consumul de combustibil al acestui model în comparație cu alte SUV-uri similare?
  • Ce tip de transmisie și tracțiune are Grand Vitara?
  • Care sunt factorii care influențează consumul de combustibil al acestui vehicul?


Vezi și:

Photo of author

Kermuz

Lasă un comentariu