Consum Tiguan 2.0 Diesel 4×4

Descoperă date tehnice esențiale despre consumul VW Tiguan 2.0 Diesel 4×4 și află informații valoroase care te vor ghida în luarea deciziilor corecte legate de acest vehicul captivant.

VW Tiguan Date Tehnice

Când vine vorba de VW Tiguan, datele tehnice sunt fundamentale pentru înțelegerea performanțelor acestui SUV. Modelul 2.0 Diesel 4×4 îmbină eficiența cu puterea, oferind șoferilor o experiență de conducere inconfundabilă.

Consum Tiguan 2.0 TDI

VW Tiguan 2.0 Diesel 4×4 se remarcă prin eficiența sa energetică. Consumul de combustibil este un aspect crucial pentru mulți conducători auto, iar acest model demonstrează o eficiență remarcabilă în ceea ce privește consumul de motorină.

Studiind datele tehnice VW Tiguan, vei descoperi că motorul 2.0 TDI contribuie la economia de combustibil, asigurând un echilibru optim între performanță și eficiență energetică. Această caracteristică face din Tiguan 2.0 Diesel 4×4 o alegere populară pentru cei care apreciază un consum redus fără a compromite puterea.

Informații Despre Consumul Tiguan 1.4 TSI

Deși articolul se axează pe consumul modelului Tiguan 2.0 Diesel 4×4, nu putem trece cu vederea importanța informațiilor despre consumul altor variante. Tiguan 1.4 TSI reprezintă o opțiune alternativă cu un motor pe benzină, iar datele tehnice privind consumul acestuia adaugă diversitate și opțiuni pentru potențialii cumpărători.

Comparând consumul Tiguan 2.0 Diesel 4×4 cu variantele pe benzină, poți alege cu încredere opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și stilului tău de conducere.

Varianta Motor Consum Mediu
Tiguan 2.0 Diesel 4×4 2.0 TDI XX l/100 km
Tiguan 1.4 TSI 1.4 TSI XX l/100 km

Analizând atent datele tehnice, poți lua decizii informate și să alegi varianta care să îți satisfacă pe deplin nevoile de conducere.

Performanțe și Confort

Pe lângă aspectele tehnice, performanța și confortul sunt aspecte cruciale pentru experiența ta de conducere cu VW Tiguan 2.0 Diesel 4×4. Acest SUV oferă nu doar eficiență energetică, ci și o plăcere de conducere sporită și confort pentru pasageri. Descoperă cum designul interior și tehnologiile integrate contribuie la această combinație armonioasă între performanță și confort.

Întrebări frecvente

Pregătit să faci alegerea potrivită pentru următorul tău vehicul? Consultă lista noastră de întrebări frecvente pentru a obține răspunsuri rapide și utile despre VW Tiguan 2.0 Diesel 4×4. De la întrebări legate de mentenanță la caracteristici tehnologice avansate, găsește informațiile de care ai nevoie pentru a lua decizia corectă.


Vezi și:

Photo of author

Kermuz

Lasă un comentariu